Over ons


Visie

Onze visie is veiligheid, plezier en kwaliteit. In een veilige omgeving met veel plezier goed leren zwemmen. Het doel is kinderen in en om het water zelfredzaam maken en hen vervolgens trots uitzwaaien na het behalen van het ZWEM-ABC.

Traject naar het diplomazwemmen
Gedurende het traject naar het zwemdiploma doorloopt uw kind op eigen tempo een aantal niveaus.

Watervrij/drijven
Beenslag
Combinatie
Voorbereidend A
A-diploma

Het proef- en diplomazwemmen voor het A-diploma vind plaats in Zwembad de Veur in Zoetermeer.

Na het behalen van het A-diploma stroomt uw kind automatisch door naar Zweminstituut Rijswijk locatie de Schilp voor het B en C diploma traject. Het diplomazwemmen voor het B en C diploma vind plaats in Zwembad de Schilp in Rijswijk. 

Vorderingen volgen en persoonlijk contact
Het is mogelijk op de zwemzaal langs de kant te zitten gedurende de zwemles. U heeft hier direct en persoonlijk contact met de docent. Ook is de locatiemanager regelmatig aanwezig waardoor direct en persoonlijk contact mogelijk is. Andere contactmogelijkheden zijn per telefoon, e-mail en het ticketsysteem.

Er wordt gewerkt met het online leerlingvolgsysteem zwemscore. Hier kunt u de vorderingen van uw kind inzien op de persoonlijke pagina. De inlogcode ontvangt u bij inschrijving.

Zwemplezier Delft steunt stichting Kika
Omdat we met het verzorgen van zwemlessen voor kinderen een groot maatschappelijk belang dienen, willen we ons ook inzetten voor het belang van kinderen die zijn getroffen door kinderkanker. Door een financiële bijdrage te leveren voor verder onderzoek naar kinderkanker willen we onze betrokkenheid aan deze kinderen tonen. Uw kind ontvangt door deze samenwerking bij de eerste zwemles van ons een knuffelbeer van Kika.

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!