Over ons

Het zwembad van Basalt Delft is eenvoudig te bereiken vanuit het Westland, Monster, Schiebroek, Berkel en Rodenrijs en Rijswijk.

Visie
Onze visie is veiligheid, plezier en kwaliteit. In een veilige omgeving met veel plezier goed leren zwemmen. Het doel is kinderen in en om het water zelfredzaam maken en hen vervolgens trots uitzwaaien na het behalen van het ZWEM-ABC.

Traject naar het diplomazwemmen
Gedurende het traject naar het zwemdiploma doorloopt uw kind op eigen tempo een aantal niveaus;

Waterspeeltuin
Drijven
Beenslag
Combinatie
A-diploma
B-diploma

Het proef- en diplomazwemmen voor het A en B diploma vind plaats in Zwembad de Veur in Zoetermeer.

Na het behalen van het A en B diploma kunt u voor het C diploma doorstromen naar Zweminstituut Rijswijk of Zweminstituut Den Haag. Daar kunt u op vrijdag en zaterdag terecht in zwembad de Schilp in Rijswijk en op zaterdag en zondag in zwembad de Escamphof en zwembad Basalt Den Haag. De voorwaarden van de betreffende locatie zijn dan van kracht.  

Vorderingen volgen en persoonlijk contact
Het is mogelijk op de zwemzaal langs de kant te zitten gedurende de zwemles. U heeft hier direct en persoonlijk contact met de docent. Ook is de locatiemanager regelmatig aanwezig waardoor direct en persoonlijk contact mogelijk is. Andere contactmogelijkheden zijn per telefoon, e-mail en het ticketsysteem.

Er wordt gewerkt met het online leerlingvolgsysteem zwemscore. Hier kunt u de vorderingen van uw kind inzien op de persoonlijke pagina. De inlogcode ontvangt u bij inschrijving.

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!